Versoepelingen corona en de indeling van de raadszaal 

Met ingang van 25 oktober vergadert de gemeenteraad weer in de oorspronkelijke setting in de raadszaal. Hierdoor ontstaat er ook weer ruimte voor een publieke tribune. 

Wij mogen voor deelname aan of toegang tot activiteiten of voorzieningen op publieke plaatsen, zoals een publieke tribune, niet vragen om een geldige QR-code. We kunnen als gemeenteraad wel zelf bepalen of we de 1,5 meter afstand handhaven op de publieke tribune. We kiezen er voor de ruimte tussen de zitplaatsen niet op 1,5 meter te zetten maar wel iets groter te houden dan voor corona. Het is immers niet duidelijk wie wel of niet gevaccineerd is, getest is of wie eerder corona heeft gehad. Door extra ruimte in te bouwen hopen we eventueel ongemak bij bezoekers te voorkomen. Mocht er onverhoopt een derde golf komen, dan passen we e.e.a. uiteraard weer aan.  

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen